Home Shipping and delivery

Shipping and delivery information


Bestellingen die worden geplaatst en betaald van maandag t/m vrijdag tot 17.00, zullen diezelfde dag nog in behandeling worden genomen door OhlalaPartywear.nl. Indien mogelijk worden de pakketjes dezelfde dag nog verstuurd. Worden bestellingen na deze dagen en/of tijdstippen geplaatst, dan worden deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

Alle pakketten van OhlalaPartywear.nl worden zonder opdruk bij een door u opgegeven adres bezorgd via de pakketbezorgers van PostNL of DHL.

Alle artikelen die u aantreft op OhlalaPartywear.nl zijn op voorraad aanwezig en kunnen na ontvangst van uw bestelling direct aan u geleverd worden. Mocht er een artikel toch niet voorradig zijn, dan ontvangt u hiervan bericht met een voorstel om het product op een later tijdstip alsnog te leveren of het retourneren van de kosten.

De bestellingen zullen in eerste instantie worden aangeboden op het door u opgegeven adres. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt het pakketje tot 2 keer toe op een volgende werkdag aan u aangeboden. Mocht dit ook niet lukken, dan kunt u het pakketje ophalen bij een DHL ServicePoint.

Mocht u nog vragen hebben over het verloop van uw bestelling of de verzending hiervan? Dan kunt u altijd contact op nemen via onze klantenservice. We helpen u graag verder!